Руският президент Владимир Путин има проблеми със здравето и в Русия вече

...
Руският президент Владимир Путин има проблеми със здравето и в Русия вече
Коментари Харесай

Украинските спецслужби: Здравето на Путин се влошава, скоро ще сдаде властта

Руският президент Владимир Путин има проблеми със здравето и в Русия към този момент е започнало предаване на властта, съгласно данни украинските спецслужби, представени от организация " Укринформ ". Информацията е оповестена в Бяла книга на уеб страницата на външното разузнаване на Украйна.

" На фона на все по-очевидните проблеми със здравето на В. Путин и забележимите усложнения да извършва физически обществените функционалности на държавен глава, в Русия де факто е почнал интервал на трансфер на властта ", показват от разузнаването.

Според създателите на документа, " без значение от съответния вид ( " Путин - доживотен президент ", " Путин - водач на нацията ", " Путин - тандем ", " правоприемник на Путин " ), главният сюжет в средносрочна вероятност планува в Русия да бъде непокътнат моделът на путинизма с Путин или без него ".

Анализаторите означават, че в стратегически план целите на Русия във връзка с Украйна няма да се променят и че задачата на Москва ще бъде да задържи прилежащата страна в орбитата на съветското въздействие и да не допусне тя да се придвижи към европейското и евроатлантическото пространство.

" Тази константа се резервира, без значение от неподходящия за Русия интернационален декор и появяването на редица нови фактори. Става дума за успеха на Дж.Байдън на президентските избори в Съединени американски щати, турбулентностите на пазарите на фосилните горива, деструктивните явления в съветската стопанска система, както и вероятната промяна на властта в Русия. " - се споделя още в Бялата книга.

През декември съветският историк Валерий Соловей предвижда, че до края на " ерата Путин " остават броени месеци. По думите му, руските елити търсят " нови фронтмени "  за съветската политика, " такива, които да провокират у Запада, в случай че не положителна, най-малко неутрална реакция - най-малко у Съединени американски щати ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР